baka kladdkaka

nu ska jag ta och baka en kladdkaka tror jag, blev väldigt sugen när jag såg en person lagt ut det på instagram.. juste alla som vill får gärna följa mig där, jag heter: emelieeborgqvist :) Hoppas alla haft en bra dag och en fortsatt trevlig kväll.

klickat hem nya kläder!

helloooo, har nyss klickat hem nya kläder :) eller två par byxor för en gångs skull, nu hoppas jag bara att dom sitter bra på mig oxå haha. och det var ett väldigt bra pris på båda byxorna, så det är ett plus. Så blev ett par svart och ett par vanliga mörka jeans aktiga. 
tyvärr skulle fixa bild men gick inte. får bli när dom kmr ( om dom är snygga ;) ) 
Godnatt!

kalla Sverige

Hejsan, förstår om ni är besvikna på att jag inte skrivit något eller lagt upp bilder från resan. Men lovar det kmr någon dag :) Jag har haft lite mkt att göra på sistonde & det är faktiskt inte långt kvar nu tills jag åker till polen. Vad  äre en vecka? aa tror det är det, och sen börjar vi skolan :( Fast det känns bra på nått vis, ska bli skönt att börja sitt liv igen liksom. Men lär sova nu, Godnatt! 

då var man hemma

Är så himla trött nu & sitter i bilen påväg hem från arlanda. Men skriver mer imorgon eller nått för ska försöka sova lite nu. Men ni vet ni att jag lever iaf godnatt :)

RSS 2.0