godmorgon!

oj såg nu att det förra inlägget kom ut väldigt sent :D kanske för att jag inte hade nå internet.. iaf ligger i sängen och läser lite men vet inte om vi snart ska gå till stranden eller nått. Imorgon funderar vi på om vi ska dra till ett vattenland :) hoppas bara på att det är kul där. nu lär jag dra, hoppas ni oxå har det fint där hemma i Sverige för just nu är det så sjuuuukt varmt här men så härligt. går tyvärr inte att ladda upp bilder för internet suger ;)

Lite uppdatering från Spanien

snart ska vi ner till stranden & vara där hela dagen :) så härligt! Igår var vi oxå där & sen var vi ut på restaurang med några som farfar och dom känner så idag ska vi även vara med dom på stranden ;) kan ju säga, dom har en ganska snygg son :D hahhahahahha! men nu ska vi skynda oss. Lägger in några bilder från igår :)

FRAMME!

nu är vi framme, det är väldigt varmt men så fint :) nu ska vi iväg & bada i poolen, ha en bra dag :)

På planet

Sista inlägget innan spanien nu :) vi sitter just nu på planet, & sitter bredvid Alice. men det är sååå sjukt varmt här. Tror jag dör. Men nu åker det snart byeeeeee! :)

På Arlanda

Nu är vi framme i Arlanda, vi har checkat in våra väskor så allt är klart, nu ska vi bara vänta & vänta! Är det någon som är vaken kanske ? :)

Påväg till arlanda

nu är klockan 03.16 och vi sitter i bilen påväg till Arlanda. Alla är jätte trötta så blir nog för min del att sova en stund i bilen :D

packat & klart!

nu ligger jag i sängen hemma hos pappa & ska försöka sova. Inte för att det går så bra men. packa gick faktiskt bättre än jag trodde men glömde såklart det viktigaste.. passet! Så måste hem igen innan vi åker för att hämta det, haha duktig jag är ;) nu ska jag ta och försöka sova, uppdaterar även inatt & senare in spain! yeeaaaaaah peace! :)

ett smile, några ord & jag dog för dig.

hejsan, nu ska jag skynda mig hem till Jörgen hämta pengar. Sen ner på stan växla pengarna till euro sen tillbaka till Jörgen hämta resväskan och sen får jag skjuts hem av pappa :D sen ska jag börja packa haha, för inatt åker vi! Eller planet går 7 imorgon bitti :) åh ska bli så skönt, men kmr blogga mer sen innan vi åker och så :) ha en bra dag, men nu lär jag skynda mig.

I Leksand

nu är vi i Leksand eller har varit här ett tag! Tänkte bara säga det så ni vet vart jag är :) nu håller vi på att grilla, är så hungrig! ha en trevligt kväll :D Här har ni bild på en av mina gulliga kusiner.

LABYRINT!

Tänkte skriva lite innan jag ska lägga mig och sova, ska upp ganska tidigt imorn för ska till stan med Jörgen. Ska fixa lite saker sen skulle han bjuda mig på mat. Gott! ;)
Dagen idag hat varit otrolig, stack till sommarkväll med Amanda och sedan möte vi upp Lina lite senare. Sen fick vi reda på att LABYRINT hade kommit till Gävle så vi gick direkt och leta efter dom :D Så ja med våran jävla tur träffade vi dom!!! Trodde verkligen jag skulle dö, skaka under hela mötet med dom men fick ju såklart bilder med dom.Nu tror jag att jag är världens lyckligaste tjej, träffat Dani M, Aleks, Stor & Labyrint! Ååh, kan någon väcka mig ur denna dröm! ;)
 

Soooooool

Idag vaknar jag av att Amanda skriver att det är sol ute :) kunde inte bli lyckligare men istället ligger vi nu i sängen, spelar på mobilen & lyssnar på musik. Men nu ska vi faktiskt ta och gå ut en stund i det härliga vädret :) hoppas alla får en bra dag!

Ben and jerrys

ligger i Amandas säng igen efter att ha tittat på film och ätit ben & jerrys. Mums! Nu vet jag inte riktigt vad som händer, vi ligger och lyssnar på musik nu iaf :) Sovgott!

hos Amanda

just nu ligger jag i Amandas säng och väntar tills hon fixat sig sen ska vi ta och göra nått.. vet inte än men vi får väll se vad som händer :) idag har jag träffat både rand & Sertac, var så underbart att se dom igen. Nu lär jag dra, peace! :D

love make me fly

nu ska jag snart ta och sova men tänkte bara skiva lite innan. Dagen idag har jag mest tagit hand om mig själv, städat mitt rum, tagit en lång promenad & sedan tagit ett skönt bad vad allt det innebär. Sedan titta jag på några avsnitt av one tree hill :) Men nu ska jag lägga mig i en nybäddad säng. Godnatt!
Juste imorgon åker Maya & Jennie till Turkiet, och hoppas dom får det underbart. Och detta betyder att det nu bara är 8 dagar tills jag åker :) 
 
 
 
Skulle inte sitta fel att vara här nu. SPANIEN, NERJA!♥
 
 

Städar..

Just nu städar jag, haha gud vad duktig jag är. Funderade faktiskt på att göra om till så det var förr men nu får det faktiskt se ut så här. Måste försöka få tag på någon som kan låna ut en resväska till mig oxå när jag åker & sedan måste jag ner till 3 någon dag i veckan för att fråga dom några saker. Men nu ska jag fortsätta jippi! :)
Vackert! ;)

Måste vara knäpp!

jaa okej nu kmr ni säkert tycka jag är jätte konstigt eller nått sånt men har tänkt på en sak. kan man bli så påverkad av en film/serie att man sedan mår bara dåligt? för isf är det bara jag som blir det, har tittat på one tree hill nu eller är på säsong 4 av 9 och mår bara dåligare & dåligare för varje avsnitt fast jag vill ändå fortsätta se och se vad som händer! ja jag vet, jag tänker för mkt & detta låter jätte konstigt.. Men nu ska ska jag ska sova för imorn jag ska stor städa & sen ta en ensam rund runt Sätra för att tänka på annat. Pease! :)

so lucky, so strong, so proud.

 
               
Sitter här i min ensamhet och lyssnar på deppmusik.. yeah, alla klappar händerna för den ledsan och forever alone Emelie! :D Nej men har faktiskt varit riktigt skönt dom här senaste dagarna och bara umgåts med familj, släkt och tagit hand om mig själv. Men nu blir det ändring på det, ska ha skit kul den sista tiden innan jag åker till Spanien om nu 10 dagar och sen blir det Polen med Amanda :) 
Imorgon blir det att sticka på kalss & sen får vi se vad som händer, men just nu lär jag tänka på refrängen och sova. Godnatt! ;)

LOVE THIS SONG ♥

 If this love only excist in my dreams, don't wake me up..

I LOVE YOU, AND IT´S KILLING ME.

När allt är som dåligast har jag inget annat för mig än att unna mig nått som då göra om i mitt rum. Japp, ni läste rätt. Jag har gjort om i mitt rum, och jag är inte direkt nöjd med det heller men det får vara så här nu. Kan behöver lite förändringar. 
Sen har jag inte lust att göra något alls, är inte ens sugen på att åka till Spanien! Vad äre för fel på mig? 
Känner att jag är klar här i Gävle nu, vill bara här ifrån NU! 
Nu ska jag sova, ska till tandläkaren imorgon bitti. Sovgott!
                                                                   Sommar & sol, ja tack!
                 

saknar dig

                     
 
Att sakna någon så här mkt trodde jag inte skulle göra såhär ont, men tydligen hade jag fel.. Just nu vill jag inget mer än annat bara åka härifrån & helst vara borta för alltid men skulle aldrig gå. Så ist blir det Spanien om 15 dagar att se fram emot iaf :) 
Men iaf jag vill bara att skolan ska börja nu, så jag kan börja om från början liksom. Känns som om det skulle bli bäst så just nu för min del, även om det är sjukt sköööönt med sommarlov :D 
 
Aja ska inte dra ut på detta, imorgon hoppas jag att jag får träffa hnm eller tror ni att han kmr dra sig ur igen som vanligt? aa, vi får väll se men jag röstar iaf på att han kmr komma med ännu en ursäkt! 
Godnatt!

grillning

just nu sitter jag på altanen med mamma & några främmande. vi har grillat & nyss ätit rabarberpaj med glass. Mums! :) börjar bli ganska kallt så ska nog snart gå in oh titta på en film.. vad har ni själv gjort idag ? själv har jag varit på kalas och sedan nu grillat :) 
 
 

walk in closet

Vet ni vad jag håller på med ?  Jag tömmer typ hela vårat förråd för att sedan kunna göra en "walk in closet".. Visst den kmr absolut inte bli lika fint som alla i filmerna har eller alla kändisar. Men tyckte att det var dags nu eftersom jag endå har rum i källaren med ett förråd som är halv fullt. Men kommer nog ta ett tag innan det är klart då jag lär fixa med hyllor, måla lite och lite sånt :) Men hoppas det blir bra.. Fick förresten hem mitt paket från H&M men var inget speciellt, bara ett par shorts & ett linne. Nu väntar jag bara på nästa packet hihi ;)
 
 Här har ni en underbar låt! Lyssna & njut! :)

Sommarkväll.

Idag har jag varit på stan & gått hela dagen känns det som. Börja med att jag följde med A till stan, gick runt där ett tag och fick med mig hem två tröjor. Sedan bussen tillbaka till stan för att gå på sommarkväll, det var riktigt tråkigt men aja. Träffa underbart folk så, sen bussen till sätra och stack hem till någon, var där ett tag sen gick jag och mötte någon som gick med mig hem :D Nu är jag såååååå trött och vill bara gå & dö typ. Sen är jag jätte irriterad på att blogg.se appen inte funkar! FIXA DET, eller är det bara för mig det inte funkar ? :D Men godnatt nu!
 
                         

Kör igång igen.

Nu ska jag försöka igen med bloggningen men som sagt, känner jag mig själv så kommer det sluta som det alltid gjort.. med att jag inte skriver på flera månader och sen kmr jag tillbaka & provar igen. Men får se hur länge detta håller då! Jag ska snart själv gå och sova för ska upp ganska tidigt imorn för ska med syrran till hennes simningen och sedan drar vi till stranden, för sägs ska vara fint väder. Nu hoppas jag bara att blogg.se appen funkar för annars dödar jag någon haha.. Men godnatt nu :) 
 
RSS 2.0